Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

Noxicus RolePlay otvoren! IP: 78.129.229.168:6555 Upadajte!!

Započeo |Pacino
pre 14 godina
16,885
pregleda
128
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
CaRuSo
Shot Caller
pre 14 godina
Dexter wrote on April 8, 2011, 11:41 am:
vas 2 imate velikih problema kod sebe
pricitajte moj post prosli par puta i shvatit cete,ako necete javite mi se na pP da vam objasnim u zargonu djece od 6 godina 😘*

neznam zasto ste se toliko uzbudili oko te license normalno da cu pitat jel ju imate zasto bi vi koristili nesto sto se placa a vi skinuli preko wareza i tako ostetili ljude koji su to radili...

naporan si, i ko si ti policija? molim te svoju ljubomoru ostavi negdje drugo

drago mi je sto sam naporan,eo brate samo da zavrsim akademiju bit cu,ljubomora?de smjesan si toliko si da sam na to ljubomoran -.-

sto tebe zanima imaju li licensu ti se drzi svog posla a nezabadaj nos di mu nije mjesto mene iskreno boli neka stvar imaju li licencu a vjerujem da imaju !

aj i ti procitaj moj post tj prijasnji post vidim ja vi ste malo kak bi se reklo zaostali u vremenu??:S
DreamZone|Pacino
Shot Caller
pre 14 godina
razguli iz teme! sta ti zapravo zelis postici sa ovim?? :S
CH | Marko
Underboss
pre 14 godina
Ali wrote on April 8, 2011, 11:41 am:
pricitajte moj post prosli par puta i shvatit cete,ako necete javite mi se na pP da vam objasnim u zargonu djece od 6 godina 😘*

neznam zasto ste se toliko uzbudili oko te license normalno da cu pitat jel ju imate zasto bi vi koristili nesto sto se placa a vi skinuli preko wareza i tako ostetili ljude koji su to radili...

drago mi je sto sam naporan,eo brate samo da zavrsim akademiju bit cu,ljubomora?de smjesan si toliko si da sam na to ljubomoran -.-

sto tebe zanima imaju li licensu ti se drzi svog posla a nezabadaj nos di mu nije mjesto mene iskreno boli neka stvar imaju li licencu a vjerujem da imaju !

aj i ti procitaj moj post tj prijasnji post vidim ja vi ste malo kak bi se reklo zaostali u vremenu??:S

Daj kompa sta oces ti ??

Sta glumis tu ??

Decko se potrudio a ti seres tuda. Nemoj da mi pocenmo srat po onom tvom modernu -.-
CaRuSo
Shot Caller
pre 14 godina
Cody wrote on April 8, 2011, 11:41 am:

Daj kompa sta oces ti ??

Sta glumis tu ??

Decko se potrudio a ti seres tuda. Nemoj da mi pocenmo srat po onom tvom modernu -.-

sta ocu?najmanje 300€
glumim?glumca
seri a znas sta mislim o tome sto ces ti srat?nista neda mi se mislit na glupe postove i ljude 😘
CH | Marko
Underboss
pre 14 godina
Ali wrote on April 8, 2011, 11:41 am:

Daj kompa sta oces ti ??

Sta glumis tu ??

sta ocu?najmanje 300€
glumim?glumca
seri a znas sta mislim o tome sto ces ti srat?nista neda mi se mislit na e postove i ljude 😘

Veliki frajer si, nema sta. Necu vise u offtopic da ne dobijem ban zbog glupih ljudi poput tebe. Prvo si nabavi IP za svoje server pa seri po drugima.
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 14 godina
@ Ali pretjerao si,ideš na hlađenje.
DreamZone|Pacino
Shot Caller
pre 14 godina
Hvala yamaha, dodite ocekujte veceras mnogo evenata, na listi je trenutno preko 200 evenata!!
[SWRP] Sonny
Enforcer
pre 14 godina
Decki oprostite sto je Ali spamao... Sretno vam sa serverom... Nazalost necu moc na otvorenje imam dogovor za van 🙂
DreamZone|Pacino
Shot Caller
pre 14 godina
Decki oprostite sto je Ali spamao... Sretno vam sa serverom... Nazalost necu moc na otvorenje imam dogovor za van Smješko

Hvala i nema problema
CH|Andrey
Enforcer
pre 14 godina
yamaha wrote on April 8, 2011, 7:10 am:
Opet se pametni koji zna se javlja ?

puffi wrote on April 8, 2011, 11:13 am:
Naravno da mi znamo, čak bolje i od tebe, ali očigledno je dečko da ti ne znas pravopis, hah, za tvoju informaciju neznate- je nepravilno napisati, ne znate je pravilno.

Svako ima pravo postaviti pitanje,ako vam smeta nemojte odgovarati.

Ako on ima pravo postaviti pitanje, ja imam pravo odgovoriti na pitanje.
DreamZone|Pacino
Shot Caller
pre 14 godina
nemojte ici offtopic -.-'
aleluja
Godfather
pre 14 godina
Sretno.
DreamZone|Pacino
Shot Caller
pre 14 godina
hvala na pozitivnim komentarima 🙂

EDIT: Jos manje od 2h od otvorenja 😄 😄
[BM] OldPlayer
Wheel Man
pre 14 godina
Dođite i uveličajte otvaranje, očekuju vas razni eventi na početku otvaranja! Svi ste pozvani.

20:00 - OTVARANJE!
Dexter
Shot Caller
pre 14 godina
20.00 OTVARANJE CEKAMO VAS !

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava