Dexter wrote on April 8, 2011, 11:41 am:
vas 2 imate velikih problema kod sebe
pricitajte moj post prosli par puta i shvatit cete,ako necete javite mi se na pP da vam objasnim u zargonu djece od 6 godina 😘*
neznam zasto ste se toliko uzbudili oko te license normalno da cu pitat jel ju imate zasto bi vi koristili nesto sto se placa a vi skinuli preko wareza i tako ostetili ljude koji su to radili...
pricitajte moj post prosli par puta i shvatit cete,ako necete javite mi se na pP da vam objasnim u zargonu djece od 6 godina 😘*
neznam zasto ste se toliko uzbudili oko te license normalno da cu pitat jel ju imate zasto bi vi koristili nesto sto se placa a vi skinuli preko wareza i tako ostetili ljude koji su to radili...
naporan si, i ko si ti policija? molim te svoju ljubomoru ostavi negdje drugo
drago mi je sto sam naporan,eo brate samo da zavrsim akademiju bit cu,ljubomora?de smjesan si toliko si da sam na to ljubomoran -.-
sto tebe zanima imaju li licensu ti se drzi svog posla a nezabadaj nos di mu nije mjesto mene iskreno boli neka stvar imaju li licencu a vjerujem da imaju !
aj i ti procitaj moj post tj prijasnji post vidim ja vi ste malo kak bi se reklo zaostali u vremenu??:S