Zaključano

Noxicus RolePlay otvoren! IP: 78.129.229.168:6555 Upadajte!!

Započeo |Pacino
pre 14 godina
16,881
pregleda
128
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
RickyMakaveli
Rookie
pre 14 godina
Noxicus Forum - Powered by vBulletin

vjerojatno imaju 😄
CaRuSo
Shot Caller
pre 14 godina
RickyMakaveli wrote on April 7, 2011, 5:36 pm:
Noxicus Forum - Powered by vBulletin

vjerojatno imaju 😄

nemora znacit!
znam i ja kako ovo napraviti
jednostavno skines nulled verziju:S
DreamZone|Pacino
Shot Caller
pre 14 godina
naravno da imamo licensu...
Mario_Capica
Enforcer
pre 14 godina
Sretno sa serverom!
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 14 godina
Sretno sa serverom
CH|Andrey
Enforcer
pre 14 godina
Ali wrote on April 7, 2011, 5:29 pm:
e sada da vas jedno pitanje pitam imate li vi licensu za VB?ili uopce neznate sta je to!?!

Opet se pametni koji zna se javlja ?

ON: Sretno.
[BM] OldPlayer
Wheel Man
pre 14 godina
Sretno (nam) 😄
puffi
Rookie
pre 14 godina
Ali wrote on April 7, 2011, 5:29 pm:
ili uopce neznate sta je to!?!

Naravno da mi znamo, čak bolje i od tebe, ali očigledno je dečko da ti ne znas pravopis, hah, za tvoju informaciju neznate- je nepravilno napisati, ne znate je pravilno.

Nije sramota ne znati, sramota je neznati! 😘

Sretno nam! 😄
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 14 godina
Jamaica wrote on April 8, 2011, 7:10 am:
Opet se pametni koji zna se javlja ?

puffi wrote on April 8, 2011, 11:13 am:
Naravno da mi znamo, čak bolje i od tebe, ali očigledno je dečko da ti ne znas pravopis, hah, za tvoju informaciju neznate- je nepravilno napisati, ne znate je pravilno.

Svako ima pravo postaviti pitanje,ako vam smeta nemojte odgovarati.
DarioCvitkovic
Street Runner
pre 14 godina
Doci cu vidjeti server! 😉
CaRuSo
Shot Caller
pre 14 godina
vas 2 imate velikih problema kod sebe
pricitajte moj post prosli par puta i shvatit cete,ako necete javite mi se na pP da vam objasnim u zargonu djece od 6 godina 😘*

neznam zasto ste se toliko uzbudili oko te license normalno da cu pitat jel ju imate zasto bi vi koristili nesto sto se placa a vi skinuli preko wareza i tako ostetili ljude koji su to radili...
DreamZone|Pacino
Shot Caller
pre 14 godina
pricitajte moj post prosli par puta i shvatit cete,ako necete javite mi se na pP da vam objasnim u zargonu djece od 6 godina 😘*

neznam zasto ste se toliko uzbudili oko te license normalno da cu pitat jel ju imate zasto bi vi koristili nesto sto se placa a vi skinuli preko wareza i tako ostetili ljude koji su to radili...

naporan si, i ko si ti policija? molim te svoju ljubomoru ostavi negdje drugo
CaRuSo
Shot Caller
pre 14 godina
|Pacino wrote on April 8, 2011, 11:41 am:

drago mi je sto sam naporan,eo brate samo da zavrsim akademiju bit cu,ljubomora?de smjesan si toliko si glup da sam na to ljubomoran -.-
Dexter
Shot Caller
pre 14 godina
Ali wrote on April 8, 2011, 11:41 am:

drago mi je sto sam naporan,eo brate samo da zavrsim akademiju bit cu,ljubomora?de smjesan si toliko si da sam na to ljubomoran -.-

sto tebe zanima imaju li licensu ti se drzi svog posla a nezabadaj nos di mu nije mjesto mene iskreno boli neka stvar imaju li licencu a vjerujem da imaju !
DreamZone|Pacino
Shot Caller
pre 14 godina
Citat: Ali na Danas u 01:49:27
Citat: |Pacino na Danas u 01:41:58
Citat:

drago mi je sto sam naporan,eo brate samo da zavrsim akademiju bit cu,ljubomora?de smjesan si toliko si da sam na to ljubomoran -.-

sto tebe zanima imaju li licensu ti se drzi svog posla a nezabadaj nos di mu nije mjesto mene iskreno boli neka stvar imaju li licencu a vjerujem da imaju !

Imamo licensu, za koju je placena bruka novca, tako da...

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava