Forum se uredju tj tema pa ocekujte veceras / sutra da bude uredjen do kraja.
Hvala svima na podrskama
Night Voodo RolePlay [Otvaranje 29.12.2011 u 20:00 h]
7,755
pregleda
79
pre 14 godina
Vrlo lijepo,zaista,idete stopama B.E-a,nastavite reklamirati po drugim forumima samp server i leticete odavde kao pticica.. 😉
pre 14 godina
...Neno... wrote on December 22, 2011, 11:34 am:
Vrlo lijepo,zaista,idete stopama B.E-a,nastavite reklamirati po drugim forumima samp server i leticete odavde kao pticica.. 😉
Kao prvo niko od nas nije reklamira to me uopce nezanima ni ti sam ja kome pistolj na glavu stavlja da on reklamira
a taj koje reklamira nek provjeri ip od toga igraca pa cu ja ga ja malo abusat..Tamo su nasa pravila i lipo smo napisali
Samo jedna stvar a ovo je najvaznija stvar NIKAD NEMOJTE REKLAMIRAT PO DRUGIM SAMP SERVERIMA I FORUMIMA. mi nezelimo doci do igraca tako da krademo drugin serverima i da nas ljudi smatraju a to su oni koji reklamiraju non stop zato molim vas nemojte reklamirat ako ste reklamirali zato sto pise da je neko reklamira po drugom serveru na balkan samp molim vas izbjegavajte reklamiranje po forumima i serverima. sankcija ce biti ako neko bude tia nastavit reklamirat.
pre 14 godina
...Neno... wrote on December 22, 2011, 11:34 am:
o da 🙂
DaDa wrote on December 22, 2011, 12:33 am:
dodi na otvorenje u nedilju u 20 sati novoga srver vec ima stalnih 35 igraca jako dobar mod poznati skripteru su ga skriptali wrhunski forum ip od servera : 89.201.175.35:7779 http://www.nv-roleplay.com/index.php
pre 14 godina
Quote from December 22, 2011, 11:34 am:
o da 🙂
dodi na otvorenje u nedilju u 20 sati novoga srver vec ima stalnih 35 igraca jako dobar mod poznati skripteru su ga skriptali wrhunski forum ip od servera : 89.201.175.35server uklonjen! http://www.nv-roleplay.com/index.php
Ja stvarno osobno neznan koje reklamira al dozna san za jednoga tako da je banan.Da se jos dozna da je neko reklamira prijavit cu ga na abuse internet.
pre 14 godina
Quote from December 22, 2011, 11:34 am:
o da 🙂
dodi na otvorenje u nedilju u 20 sati novoga srver vec ima stalnih 35 igraca jako dobar mod poznati skripteru su ga skriptali wrhunski forum ip od servera : 89.201.175.35:7779 http://www.nv-roleplay.com/index.php
O ne. Znam Renata s SmartEx-a , ne bih tako Å¡to napravio. 😉
OT: Sretno. 😄
pre 14 godina
R3DM4N wrote on December 22, 2011, 11:34 am:
o da 🙂
dodi na otvorenje u nedilju u 20 sati novoga srver vec ima stalnih 35 igraca jako dobar mod poznati skripteru su ga skriptali wrhunski forum ip od servera : 89.201.175.35server uklonjen! http://www.nv-roleplay.com/index.php
O ne. Znam Renata s SmartEx-a , ne bih tako Å¡to napravio. 😉
OT: Sretno. 😄
Hvala ti 😉
pre 14 godina
Sad banujes svoje igrace jer su te oni napanjkali,kako mozes biti siguran da je to taj,a uostalom lik je samo htio dobro za srv. mozda i nije znao da je to zabranjeno..Govorim ti iz iskustva ako budes tako lak na banani neces nigdje dogurati.. 🤐
pre 14 godina
Sinesha wrote on December 23, 2011, 5:55 am:
Sad banujes svoje igrace jer su te oni napanjkali,kako mozes biti siguran da je to taj,a uostalom lik je samo htio dobro za srv. mozda i nije znao da je to zabranjeno..Govorim ti iz iskustva ako budes tako lak na banani neces nigdje dogurati.. 🤐
ti si se moj momak zbunia u pisanju, svakako ako reklamira po drugin forumima di nesmi zasluzuje ban nebojse.
pre 14 godina
Moje ime je Marko Župa i demantiram bilo kakvu povezanost s ovim serverom.
Molim da se moje ime UOPĆE ne koristi ni na dotiÄnom serveru, ni na dotiÄnom forumu.
DeÄki, ne želite probleme samnom, to je sve Å¡ta ću ja reći...
M. Župa
Molim da se moje ime UOPĆE ne koristi ni na dotiÄnom serveru, ni na dotiÄnom forumu.
DeÄki, ne želite probleme samnom, to je sve Å¡ta ću ja reći...
M. Župa
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava