Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Modern Online Gaming Community - Otvaranje 03.07 u 20:00h

Započeo tbedy.amx
pre 14 godina
4,712
pregleda
58
pre 14 godina
Saul_Hudson wrote on July 3, 2011, 9:43 pm:
i ja sam bio ...zbugano je sve kad udjes nista nevidis  😢 😢 😢

/refresh kucaj i resices to je svima moraju to podhitno da poprave jer zbog toga ljudi i izlaze. ja bi preporucio da ovo sve zakljucaju , lepo to srede testiraju ga nekoliko dana lepo i vide u cemu nije dobro ne ovako svakih dan zaljucan pa otkljucan tako se gube igraci a i ovako kao sto sam ti rekao inace je dobar server nemojte upropastiti to sto ste poceli ali za sada to zakljucajte i sredite ga pa ponovo objavite na BS 😛 .. a nece vam oduzeti puno vremena po malo 3-4 dana i gotovo .. 😉 ..
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 14 godina
Sredite malo mod,i mogli ste promjeniti ono "Faction Game pravila" kad se konektujes  😉 jer se server nezove Faction Game  😄
[BR]WeeD
Shot Caller
pre 14 godina
Danas dolazi mali update s puno mali sitnica!!

Popravit cemo mod u vrlo kratkom roku, danas ce vec biti novi server...

Danas mjenjamo probleme s tim sto se nista nevidi (inace to je zbog prevelikog brojaobjekata)

Sredujemo bugove s organizacijama, liderima i vozilima...

Update ce biti danas popodne tako da navecer bude sve u redu i igriivo!!
pre 14 godina
ako to kad server ne radi...
Tarik_Kovac
Shot Caller
pre 14 godina
Sretno
Odlican opis
Gey2
Street Runner
pre 14 godina
Trebamo skriptera, javite se na forumu.

I dajte ljudi, pa nije mod tolki shit, dobar je nego ste se vi navikli na CH mod i u tome je problem 😉.

I da, u toku su prijave za lidera. Zelim samo da se samo regaju na nas forum i server ljudi zeljni RPa.

Ne botovi koji ce doc na server biti 1h i otici zauvijek! Ne, mi trazimo prave igrace 😉.
lucky
Wheel Man
pre 14 godina
Sretno
Djea Djea
Enforcer
pre 14 godina
ⓍⒺⒺⓁ™ wrote on July 10, 2011, 10:12 pm:
I dajte ljudi, pa nije mod tolki shit, dobar je nego ste se vi navikli na CH mod i u tome je problem 😉.

Baš retko ko na ovom forumu igra na CH, nije to stvar navike već stvar kvaliteta .

Ne botovi koji ce doc na server biti 1h i otici zauvijek! Ne, mi trazimo prave igrace 😉.

Zašto kažeš za takve da su botovi? Uđu, pogledaju, ne svidi im se server i šta sad? Zato su botovi? Sad ti tek ne bih ušao.
pre 14 godina

I da, u toku su prijave za lidera. Zelim samo da se samo regaju na nas forum i server ljudi zeljni RPa.

DA te ispravim mod jest shit, i ja nisam bot...
[BR]WeeD
Shot Caller
pre 14 godina
n0nE wrote on July 10, 2011, 10:12 pm:

DA te ispravim mod jest shit, i ja nisam bot...

danas je re-otvorenje... citaj novije informaicje
Partybreaker
Enforcer
pre 14 godina
Odlican opis,svaka cast,sretno vam. 🙂
Gey2
Street Runner
pre 14 godina
Joooosss maloooo 😄

Ajte ljudi isto na forum, rusimo rekord 😐  :-* :-*
[SWRP] Sonny
Enforcer
pre 14 godina
Ovaj novi mod me odusevio, bio sam na putu i ja se vratim a ono iznenadjenje xD
Sad ce uletit neke nove event mape 😘

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava