Zaključano
Los City RolePlay 29/12/2010 u 20 H
7,389
pregleda
75
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 15 godina
Pa da otisao sam samo ponekad sam na ovom forumu ali sam tamo reko da kada budem reklamiro moj server ovde da cu ja postat....
😉 😉
EDIT:
Monk hvala 😄
Opis moda sam stavio u code jel mislim da je tako urednije da dole ne vrtite misom pola sata 😉
😉 😉
EDIT:
Monk hvala 😄
Opis moda sam stavio u code jel mislim da je tako urednije da dole ne vrtite misom pola sata 😉
pre 15 godina
nisam ja mrer da otvaram 100 servera hawks...
Ja samo sam imao dva servera a to su bila
Evropa Gaming RP
i evo ga sada Los City RP
Ali tada na EGRP sam imao neki tamo sranje mod
Ali ovaj sada na LCRP je mislim jedan od najboljih,ja tako mislim a i mislim da sam jedini server koji ima radnju u lv.
jer je meni vise dosadilo u ls 😄
Ja samo sam imao dva servera a to su bila
Evropa Gaming RP
i evo ga sada Los City RP
Ali tada na EGRP sam imao neki tamo sranje mod
Ali ovaj sada na LCRP je mislim jedan od najboljih,ja tako mislim a i mislim da sam jedini server koji ima radnju u lv.
jer je meni vise dosadilo u ls 😄
pre 15 godina
Å ta da kažem osim srećno,meni iskreno mod i nije neÅ¡to ( video sam ga u poÄetnoj fazi ) ali naravno,možda je to do mene. Valjda ćeÅ¡ da uspeÅ¡ 😉
pre 15 godina
Ryder wrote on December 27, 2010, 6:49 pm:
naprimer tebi se svidja sf..
a mnogim igracima se svidja i ls i lv ali sf malo njih
mislim ko voli lv da ce mu se svidi a i ipak smo mi prvi server u lv 😛
a mnogim igracima se svidja i ls i lv ali sf malo njih
mislim ko voli lv da ce mu se svidi a i ipak smo mi prvi server u lv 😛
Nisi prvi server u LV, mislim da je Balkan Mafija imala LV,LS i sad bi trebali prijeći u SF, ali nikako da mod bude gotov.
pre 15 godina
Nisi prvi server u LV, mislim da je Balkan Mafija imala LV,LS i sad bi trebali prijeći u SF, ali nikako da mod bude gotov.
aj je rijec od BM vec ovdje meni jako fali to mi je bio drugi server po redu i jedan od najboljih kada smo se sa new generation selili na BM i dobili Bloomer Family i tamo igrali jer je bio propao ng...bit ce opet nadam se...
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava