Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Los Balkan RPG/DM, petak (11.06.2010) u 20:00 sati, vidimo se tamo!

Započeo [LB]Theo
pre 15 godina
11,144
pregleda
82
Underboss
pre 15 godina
Hummer^ wrote on June 14, 2010, 9:46 am:
nije to zbog moda nego sto si bio ovisnik 😄  😄  😄

Daj si pucaj u glavu  😄.Pred sampom u kompletu sam najvise proveo 3h ako i tolko.

Tko uopce prica o modu,govori se o ekipi koja je igrala i o nacinu igre.Inace ti je ponekad bolje sutit nego ispast kreten 😉.
Hummer^
Wheel Man
pre 15 godina
dinkO14 wrote on June 14, 2010, 9:46 am:
nije to zbog moda nego sto si bio ovisnik 😄  😄  😄

Daj si pucaj u glavu  😄.Pred sampom u kompletu sam najvise proveo 3h ako i tolko.

Tko uopce prica o modu,govori se o ekipi koja je igrala i o nacinu igre.Inace ti je ponekad bolje sutit nego ispast kreten 😉.

znam znam 😄
JoeBullet v2.1
Enforcer
pre 15 godina
dinkO14 wrote on June 13, 2010, 2:09 pm:
Bili su i ostali GF legende,samo ocito je da im fali GF sto je nekad bio a ne ovo sto je sad.Da si igro na GF od 9-12 mjeseca 2008 godine znao bi o cem pricam.

Ono je bila zabava jebote,budio si se da ides na samp i jedva si se skido s njega jer je bilo zabavno.Ovo sada sve je .

mislim da toga vise nema jer su pokusali kopirati VG i slicne RP servere pa su drasticno povecane kazne, smanjen jaaako dm itd. i sad dosadno tamo, i ako sad pogledate CH, nije on niti blizu RPa VG-a ali ima igraca zato jer je zabavno tj. nije forsiran taj RP toliko koliko na npr. vGu
Hummer^
Wheel Man
pre 15 godina
JoeBullet v2.1 wrote on June 13, 2010, 2:09 pm:
Bili su i ostali GF legende,samo ocito je da im fali GF sto je nekad bio a ne ovo sto je sad.Da si igro na GF od 9-12 mjeseca 2008 godine znao bi o cem pricam.

Ono je bila zabava jebote,budio si se da ides na samp i jedva si se skido s njega jer je bilo zabavno.Ovo sada sve je .

mislim da toga vise nema jer su pokusali kopirati VG i slicne RP servere pa su drasticno povecane kazne, smanjen jaaako dm itd. i sad dosadno tamo, i ako sad pogledate CH, nije on niti blizu RPa VG-a ali ima igraca zato jer je zabavno tj. nije forsiran taj RP toliko koliko na npr. vGu

pa da vise vole igraci opustenu igru bez mnogo pravila ljepse je za igrat
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 15 godina
JoeBullet v2.1 wrote on June 14, 2010, 2:48 pm:

Zato pazi sta pravis 😛PPP  :-*
noshitsherlock
Rookie
pre 15 godina
Glavno da je većina igrača sa LB ismijavala CH kad je CH počeo sa RPG/DM serverom proÅ¡le godine  🙄

Anyway sretno...
Hary
Hustler
pre 15 godina
noshitsherlock wrote on June 19, 2010, 1:14 am:
Glavno da je većina igrača sa LB ismijavala CH kad je CH počeo sa RPG/DM serverom proÅ¡le godine  🙄
Ovo nema veze sa Herzom, vi ste donekle "balkanski rp server" samo Å¡to ne znam Kako RolePlay može biti ukrÅ¡ten sa DMom, ali kako god.. dok smo mi se vratili malo u proÅ¡lost, '07 - '08 - takva pravila su kod nas 😉
CroSector | Tequila
Crime Lord
pre 15 godina
Quote from June 19, 2010, 12:48 pm:
samo što ne znam Kako RolePlay može biti ukršten sa DMom, ali kako god..

To znaci da je server RP, ali je u malim količinama dopušten Dm, npr. u ratovima bandi itd.
Hary
Hustler
pre 15 godina

To znaci da je server RP, ali je u malim količinama dopušten Dm, npr. u ratovima bandi itd.

Znam ja šta to znači, ali je nelogično..
dobrostajeovo
Crime Lord
pre 15 godina

Pa u ratovima bandi je uvijek dozovljen DM, tako je i u RLu
Hary
Hustler
pre 15 godina
Na jednu stranu PG i MG nije dozvoljen dok na drugoj DM jeste 🙂

Da ne idemo viÅ¡e oftopik.. Večeras (20h) update na Los Balkanu 🙂
Doktor_Zigolo
Made Man
pre 15 godina
budem dosao
Samp Stories
Shot Caller
pre 15 godina
Quote from June 19, 2010, 3:25 pm:
Na jednu stranu PG i MG nije dozvoljen dok na drugoj DM jeste 🙂

Da ne idemo viÅ¡e oftopik.. Večeras (20h) update na Los Balkanu 🙂

Nista jos a?
aleluja
Godfather
pre 15 godina
Covjece kako dobar opis svratit cu 😄
Bebek
Made Man
pre 15 godina
Ovo je najbolji server, naravno po ekipi 🙂 Na balkanu.. Niko nema bolji server od zabave

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava