Započeo Obrisan korisnik
•13. Jul 2012.~JxGaming RolePlay~Nedjelja 15:00hh!
1,261
pregleda
14
Ovako,server se otvara 15.7 u 15:00 hh (nedjelja).
Nadamo se da ce te doci u sto vecem broju!
Opis:
Igrao sam na jednom serveru.Shvatio sam neke stvari i odlucio otvoriti svoj.Pitao me IcE,kada sam objavio gamemod da otvaram sa njim i Belvinom server,uzeli smo domenu i slotove,ja sam editao gamemod.
Server se otvara u Nedjelju u 15:00hh. Dođite u sto vecem broju!
Vlasnici:Boris Spice(ja),Belmin Jusufbasic,
IP: 5.9.50.91:7778 (placena domena ww.hx-servers.com a ja iz Hr a svi mogu igrat probao sam.😄)
Forum: http://www.jx-servers.com/index.php
REgistriraj te se
Na forumu imate prijave za moderatore,lidere,gamemastere! Admine biramo kada se server otvori,pratit cemo najbolje i one koji najvise pomazu!
GM: Gamemod je dobar.
Na Registraciji imate ; godine,spol, itd. pa onda RP pitanja.Na pitanjima ce proci samo oni koji dobro poznaju RP pravila.
Login:

Spawn: Razmisljao sam dugo,gdje da spawn bude.Stavljao sam neka mjesta i nije bilo dobro.Onda sam se sjetio nekog gamemoda,na kojem je bio ovaj spawn i stavio njega.

Gamemod ima puno kuca.

Ima i biznisa/sbiznisa

Vjecnica:

POSLOVI: Detektiv, PizzaBoy, Odvjetnik, Mehanicar, Tjelohranitelj, Sladoledar
VozacAutobusa, Taksist, Ribolovac, Smetlar, Doktor, CistacUlica,
Gradjevinar, Farmer, Kamiondzija, Vlakovodja, SprunkDostavljac.
Organizacije: PD,FBI,Vatrogasci, East Side Locos, Sicilian, Mayor , Hitman, Novinari , Driving/Flying School, Russian mafia, Groove Street, Street Racers, CBB.
Burg:
Posjetite nas!
JxGaming admin Team!
Nadamo se da ce te doci u sto vecem broju!
Opis:
Igrao sam na jednom serveru.Shvatio sam neke stvari i odlucio otvoriti svoj.Pitao me IcE,kada sam objavio gamemod da otvaram sa njim i Belvinom server,uzeli smo domenu i slotove,ja sam editao gamemod.
Server se otvara u Nedjelju u 15:00hh. Dođite u sto vecem broju!
Vlasnici:Boris Spice(ja),Belmin Jusufbasic,
IP: 5.9.50.91:7778 (placena domena ww.hx-servers.com a ja iz Hr a svi mogu igrat probao sam.😄)
Forum: http://www.jx-servers.com/index.php
REgistriraj te se
Na forumu imate prijave za moderatore,lidere,gamemastere! Admine biramo kada se server otvori,pratit cemo najbolje i one koji najvise pomazu!
GM: Gamemod je dobar.
Na Registraciji imate ; godine,spol, itd. pa onda RP pitanja.Na pitanjima ce proci samo oni koji dobro poznaju RP pravila.
Login:

Spawn: Razmisljao sam dugo,gdje da spawn bude.Stavljao sam neka mjesta i nije bilo dobro.Onda sam se sjetio nekog gamemoda,na kojem je bio ovaj spawn i stavio njega.

Gamemod ima puno kuca.

Ima i biznisa/sbiznisa

Vjecnica:

POSLOVI: Detektiv, PizzaBoy, Odvjetnik, Mehanicar, Tjelohranitelj, Sladoledar
VozacAutobusa, Taksist, Ribolovac, Smetlar, Doktor, CistacUlica,
Gradjevinar, Farmer, Kamiondzija, Vlakovodja, SprunkDostavljac.
Organizacije: PD,FBI,Vatrogasci, East Side Locos, Sicilian, Mayor , Hitman, Novinari , Driving/Flying School, Russian mafia, Groove Street, Street Racers, CBB.
Burg:

Posjetite nas!
JxGaming admin Team!
Crime Lord
Balkan SA:MP
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
240 / 250 XP
Početnik(0)
937
Teme:
Pridružio se:Mar. 2011
Enforcer
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
90 / 100 XP
Početnik(0)
332
Teme:
Pridružio se:Feb. 2012
Shot Caller
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
90 / 100 XP
Početnik(0)
154
Teme:
Underboss
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
240 / 250 XP
Početnik(0)
572
Teme:
Pridružio se:Jan. 2011
Shot Caller
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
90 / 100 XP
Početnik(0)
150
Teme:
Enforcer
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
40 / 100 XP
Početnik(0)
204
Teme:
Pridružio se:Mar. 2012
Kingpin
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
240 / 250 XP
Početnik(0)
1,362
Teme:
Pridružio se:Jun 2010
15. Jul 2012.
@_IcE_, dupli post je strogo zabranjen osim u sluÄaju da je proÅ¡lo 24h od zadnjeg posta.
Ostali - Nemojte ovakve teme zatrpavat gl.upostima. Ovo je reklama servera tako da znate, ubuduće neću brisat postove nego dijelit banane.
btw Å¡to se tiÄe reklamiranja to možete prijavit administraciji ovog foruma ma da je bolje da to rijeÅ¡ite sami.. ako neide onda prijavite nama.
Ostali - Nemojte ovakve teme zatrpavat gl.upostima. Ovo je reklama servera tako da znate, ubuduće neću brisat postove nego dijelit banane.
btw Å¡to se tiÄe reklamiranja to možete prijavit administraciji ovog foruma ma da je bolje da to rijeÅ¡ite sami.. ako neide onda prijavite nama.
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava