To je najbolji Owner,najbolji Maper,morate server da vidite to je jedan od najboljih mapera u svojem gradu..Neee nije sala poznamo se od malih nogu i on me ucio da skriptam,i ja sada lepo znam da radim,jel je on pravi covjek,Pa zato dodjite i vidite server je extra ,sva ja extra ..
Ne ovo nije sala Ovo je Hercegovina Street
Najbolji na balkanu,mozda ce da i bude na balkanskoj listi..
Dodjite i uvjerite se !!
Zaključano
~Hercegovina Gamming Community~[DANAS od 19.00H]
3,410
pregleda
40
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 15 godina
Nemojmo pretjerivati!!Da ovdje ne lazemo!!Server nije jos gotov i nece jos biti jer namjeravamo mnogo toga dodati!!
Samo ce uvjek biti evenata,naravno ako bude i igraca!!!Sutra veliki DM evenat koji ce dugo trajati!!!Odrzat ce se ako dodete u sto vecem broju!!
Samo ce uvjek biti evenata,naravno ako bude i igraca!!!Sutra veliki DM evenat koji ce dugo trajati!!!Odrzat ce se ako dodete u sto vecem broju!!
pre 15 godina
DOSLA NOVA IP NA c VERZIJI UKOLIKO NAMJERAVATE IGRAT!!!DODAJTE I NOVU ODMAH!178.63.20.199:7778~~178.63.20.199:7778
Nadam se da cete posjetiti bar forum!Oko kojeg je ulozeno truda!!!Nadam se da vam se svida!
Nadam se da cete posjetiti bar forum!Oko kojeg je ulozeno truda!!!Nadam se da vam se svida!
pre 15 godina
Sve super...sretno sa forumom,da ste ranije dosli mozda bih htjeo mappat za vas xD
pre 15 godina
Svaka Äast Å¡to se tiÄe foruma..... a za server ćemo vidjeti..... potrudio si se Å¡to i cijenim... doć ću na otvorenje... 😉
pre 15 godina
dobar opis i to sve..ako cu imat vremena posjetit cu malo server da vidim, a forum vam je extra 🙂
pre 15 godina
Hvala svima!!!Veceras je VELIKI DM event ukoliko nas bude bar 20ak!A bit ce i vise kako je stanje!😄DDD
By:Owner
By:Owner
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava