>Earth Gaming Otvaranje 26.08.2011.<
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 14 godina
4,686
pregleda
45
Ja sam samo slike gledao nisam mogao da citam jer mi je mnogo svetla boja pa bolu oci od nje. A doci cu pa cu videti kako deluje forume je dobar 😉
pre 14 godina
Ajde srecno opis dobar ali mogao si malo ljepse "srociti" recenice tj. red rijeci u recenici ...Ali to nije bitno samo onako sam napisao ...Dobar opis 🙂)
pre 14 godina
MarkAntony wrote on August 21, 2011, 7:56 pm:
Prerada Revena nisam ness iznenadjenj...SRETNO 😉 😉 😉
To neznaci da Mod nevalja...Pogledaj jace servere na Balkanu vecina koristi Raevens kao podlogu ...
pre 14 godina
MarkAntony wrote on August 21, 2011, 7:56 pm:
Prerada Revena nisam ness iznenadjenj...SRETNO 😉 😉 😉
ravena?sta ti umisljas ovo uopce nije raven
I hajde prijavljujte se za admine/lidere/gamemastere
pre 14 godina
Bob wrote on August 22, 2011, 7:30 am:
Dobar opis,mozda dodem na otvaranje 🙂
hvala,no vidim nesto se malo regaju,mislim da nece nista biti od ovog iako sam se trudio ovoliko ☹️
pre 14 godina
Eh ti mislis na otvorenje ce doci 50 igraca, i mislis da ce ti uspjet server posle 2 dana?
vjeruj mi to jos niko nije uspio, znas koliko sam se ja mucio samo da imam makar 15+ igraca?
uglavnom sretno vam... 🙂
vjeruj mi to jos niko nije uspio, znas koliko sam se ja mucio samo da imam makar 15+ igraca?
uglavnom sretno vam... 🙂
pre 14 godina
treba se muciti znam to 🙂 ali na nekim serverima evo da se izrazim (slabim modovima) imaju puno igraca,a oni sto se trude nemaju ni 10 igraca.
pre 14 godina
U mene administracija ce morati biti dobra inace nece biti admini oni koji nisu dobri admini,zabava 100% nema non rp-a.
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava