Zaključano
[DV] Division Roleplay - Otvaranje, danas 20:00 !
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 13 godina
8,106
pregleda
47
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 13 godina
Nisam siguran jer nikada nisam ozbiljnije igrao RP ( neÅ¡to malo CH ) ali uglavnom moj tip je CnR ( Cops and Robbers ) serveri pa tako da se ne razumijem dosta u RP ali svakako Å¡to viÅ¡e unikatnih ideja i da se server sto vise razlikuje od ostalih to bolje - necete se zeznuti samo furajte svoj fazon. Btw lijepo je vidjeti da par ljudi zajedno i slozo rade na jednom projektu , ja nisam imao te sreće 😄
pre 13 godina
DonWade wrote on May 4, 2012, 8:31 pm:
Nisam siguran jer nikada nisam ozbiljnije igrao RP ( neÅ¡to malo CH ) ali uglavnom moj tip je CnR ( Cops and Robbers ) serveri pa tako da se ne razumijem dosta u RP ali sva kako Å¡to viÅ¡e unikatnih ideja i da se server sto vise razlikuje od ostalih to bolje - necete se zeznuti samo furajte svoj fazon. Btw lijepo je vidjeti da par ljudi zajedno i slozo rade na jednom projektu , ja nisam imao te sreće 😄
Jbg druze,ja sam imao tu srecu pa sam sreo Vegasa.On mi je medju najboljim na forumu.Covjek se voli zezati,sto je najbitnije voli raditi.A takav sam i ja u principu pa se super slazemo 😄
pre 13 godina
veoma dobro uradjeno, mogao si jos malo dodati opisa sa vise slika itd, ali od LS ste napravili da se nemoze prepoznati samo naprijed mape odlicne, srecno 😉
pre 13 godina
David_Shelbyâ„¢ wrote on May 4, 2012, 10:45 pm:
imam osjecaj da ce biti extra server ! Guraj do kraja 😄
Sretno 🙂
Sretno 🙂
Dejan_Bozovic wrote on May 4, 2012, 10:54 pm:
veoma dobro uradjeno, mogao si jos malo dodati opisa sa vise slika itd, ali od LS ste napravili da se nemoze prepoznati samo naprijed mape odlicne, srecno 😉
Quote from May 5, 2012, 5:25 am:
Dobar opis,mape...I svaka Äast za BHF 😉
pre 13 godina
Glisa wrote on May 5, 2012, 6:38 am:
Srecno, samo vam prave konkurenciju oni sto imaju vas mod, i otvorili server, jbg, srecno i da uspete 🙂
pre 13 godina
SL|Rampage wrote on May 5, 2012, 8:41 am:
Sretno al nemoras nakon svakog "Sretno" reci hvala -.-
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava