Zaključano

Cross City RolePlay | 14.6.2013 20:00

pre 12 godina
1,934
pregleda
25
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Fico62
Enforcer
pre 12 godina
Mod će se updateati barem svaki 2 dan tako da će dolaziti još unikatnih i zanimljivih stvari koje će poboljšati igru na serveru. Također sve vaše ideje koje imaju smisla ćemo uvažiti temu za to možete otvoriti na forumu.
BocaBajrovic1995
Kingpin
pre 12 godina
Sretno 😉
Martin_Jukic
Shot Caller
Martin_Jukic
Shot Caller
pre 12 godina
Pozivam te da dođes na server Cross City RolePlay,mod je radit od nule.Na modu ima dosta unikatih ideja i dosta je radito na modu.Naravno tokom tijedan bit ce raznih updateva i dolazite ce jos unikatih ideja i svega.IP servera je:79.143.187.84:7785 Link foruma:http://www.crosscity-rp.com/forum
Dođi i uvjeri se da je zabava kod nas
Mladen
Street Runner
pre 12 godina
Cim sam vidio vlasnika znao sam da je server dobar!DOLAZIM SIGURNO!!!
Martin_Jukic
Shot Caller
pre 12 godina
Ajmo ulazite: 79.143.187.84:7785
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 12 godina
Nije mi opis nešto, nek vam je sa srećom
vekiradler
Hustler
pre 12 godina
Eto Update: uÅ¡ao sam malo na server čini mi se jedan od perspektivnijih GM naravno kada se rijeÅ¡e neki bugovi...Administracija je aktivna i pomaže i mislim da je to najbolji dio radi kojeg vam se i može oprostiti par tih bugica😄. Mape mi baÅ¡ nisu na nekoj visokoj razini ali su solidne 😉..hebiga kada sam se ja bavio time onda sam tu kritičan 😢...Mislim da bi igrači trebali posjetiti server jer stvarno ima potencijala i nije samo prepakirani mnogo koriÅ¡teni mod 😁. Evo vam link na moj gm pa si uzmite koju preciznu mapu 😁
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=74651.0

Samo da znate nisam se prijavio kod vas u mapping tim a priča se da se netko je s mojim radovima😄
Wopa
Hustler
pre 12 godina
Lijep opis servera.. Sretno vam sa serverom, da dostignete veliki broj igrača.
~William~
Enforcer
pre 12 godina
sretno. msm bilo vam je otvarnje.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava