Jaoooo........Pao sam sa stolice 😄
Djuro svaka ti cast....Msm da nema potrebe da pozelim srecu,jer je vec sigurno imate...xD
CroHerze RolePlay/Dm 3.0 mod + Global restart 3.10 u 20h(nedjelja)
15,323
pregleda
81
OMG!!!
Kad sam video opis slogirao sam se,jezik mi ustao u grlu pa sam ga jedva izvukao,za malo da se ugusim zbog tebe djuro 😄
Nemam reci,opis je odlican a kakav ce server biti..........bice naj bolji RP server ikada,ma kakav Los Santos - RolePlay,oni su nula za razliku od ovog.....bravo djuro legendo
Kad sam video opis slogirao sam se,jezik mi ustao u grlu pa sam ga jedva izvukao,za malo da se ugusim zbog tebe djuro 😄
Nemam reci,opis je odlican a kakav ce server biti..........bice naj bolji RP server ikada,ma kakav Los Santos - RolePlay,oni su nula za razliku od ovog.....bravo djuro legendo
2. Okt. 2010.
Bravo djuro legendo....Pao sam u nesvijest kad sam vidio opis...
Igram ja vec na CH xD.
Najbolje mi je sto ste napravili KIOSKE xD
Djuro,zasluzujes da ti server bude najbolji u europi 😉
Igram ja vec na CH xD.
Made Man
Novi Član
90 / 100 XP
🌱Početnik(0)
448
Teme:
Pridružio se:Okt. 2009
2. Okt. 2010.
Quote from October 1, 2010, 11:15 pm:
Jaoooo........Pao sam sa stolice 😄
Djuro svaka ti cast....Msm da nema potrebe da pozelim srecu,jer je vec sigurno imate...xD
hahha i ja sam ozb odlican opis
...Neno... wrote on October 2, 2010, 5:43 am:
Bravo djuro legendo....Pao sam u nesvijest kad sam vidio opis...
Igram ja vec na CH xD.
Igram ja vec na CH xD.
ma kaka europa svjet 😛
btw server ce bit predobar samo sto ce opet biti botova sbog kojih sam dobio ban koji seru i imaju neke veze kod admina i produ bez slika al ajd ok nema veze sad kad dode update ufff bit ce svasta 😄
djuro stvarno odlicno nemam rijeci
2. Okt. 2010.
Jeebeenoooooooooo stvarno jebeno..
Samo jedno mi se nesvidja, ako vec pokusavate bit RP server, zasto si pokazao gdje se dobavljaju matsi i droga? Nek sami saznaju.. Samo kazes na otocima i na tim kurcevima
Inace jebenica 😉 I taxi baza me podsjeca na staru taxi bazu iz old moda 😛
Samo jedno mi se nesvidja, ako vec pokusavate bit RP server, zasto si pokazao gdje se dobavljaju matsi i droga? Nek sami saznaju.. Samo kazes na otocima i na tim kurcevima
Inace jebenica 😉 I taxi baza me podsjeca na staru taxi bazu iz old moda 😛
Made Man
Novi Član
90 / 100 XP
🌱Početnik(0)
452
Teme:
Pridružio se:Maj 2010
2. Okt. 2010.
°° Phoenix °° wrote on October 2, 2010, 7:10 am:
ihh jebem vas, kako vas nije mrzelo da tolko opisete jedan server....vidi kolko imas jedva sam sve procitao...zaspao sam jbt....😛 😄....ma da vam ne dam srecu...znam da je imate 😄....pa eto sretno 😄...sve naj naj Djuro svaka ti cast 😄...😉
Gledaj, nije Djuro kao vi koji otvarate server a opis vam ''Imamo sve dođite i posjetite nas''....
@tema
AkoBogda da sutra doÄekam drugi global na CH 😄 po opisu mod je predobar, pohvala za trud i
HVALA !!!!!
2. Okt. 2010.
NO.1 L3O wrote on October 2, 2010, 8:52 am:
Mod je tak tak niÅ¡ta ne viÄ‘eno samo neki novi sistemi koji omoguÄavaju igraÄima zabavu. i naravno dobra Mping
Po ovome se vidi da nisi niti procitao opis...jer da si ga procitao nebi to rekao
Inace jos samo treba da uspije RP a ne kao prije da se dma....jedva cekam
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava