Pozdrav!Predstavljam vam moj novi Server ali ce biti sa kupljenom domenom i hostom!Pa Da Zapocnemo!Raja mi se derala de otvori balkan force i ispunio sam im zelju!U 18:00 Se Provjeravaju bugovi ako nema odma otvaramo!Pa Da Zapocnem!
Opis Servera
Ovaj Server Je RolePlay sto znaci simuliranje stvarnoga zivota!Pokusajte se da izbjegnete svadje psovke i tako dalje!Ovaj GameMode ce biti gf edit ali jako dobar gf edit!Na Serveru potrudite se da sto vise simulirate stvarni zivot npr da stavljate i podizete novac iz banke!Ne Govorite Policiji A.C.A.B inace cete ici u zatvor!Za Vrjedjanje idete u areu!
Pravila Servera:
Na Serveru Postoje Pravila a to su:
Ne Radite MetaGaming-Ne Mjesajte ooc i ic chat
Ne Radite PowerGaming-Ne Tjerajte igraca na neku radnju koju on ne zeli
Ne Radite RevengeKill-Ne Ubijajte iz osvete
Ne Radite Bunny Hopping-Ne Skacite 2 ili 3 puta tjekom trcanja
Ne Radite SpawnKill-Ne Ubijajte Na Spawnu
Ne Radite DeathMatch-Ne Ubijajte
Na Serveru Postoji 5-6 Bandi i 10-9 Organizacija!Neznam ni ja imena bandi to cete viditi na serveru!
Forum i IP Servera:
Forum:www.balkan-force.darkbb.com/forum.htm Uskoro se selimo na .com domenu
IP😄obijete u 18:00
Head Admini:MreR,Tony_Automatix,Alex
Svi Dodite i zabavite se sa nama!
Balkan Force RPG[Danas 18:00]
3,977
pregleda
36
hahahahahahahahahahahahahahah MreR dugo si izdrzao bez servera
a cek sta je sada sa GG kojeg si toliko stitio *?
I to ga molila raja da otvori to se ti dokopao nekog bota koji ce platiiti .com i hosting i odma otvaras da imas heada ncnc
a cek sta je sada sa GG kojeg si toliko stitio *?
I to ga molila raja da otvori to se ti dokopao nekog bota koji ce platiiti .com i hosting i odma otvaras da imas heada ncnc
Nadam se da ti nece uspijet ni ovaj put
13. Apr. 2010.
Decko,bez obzira na domenu i ostalo,ako server uspije,mene mozes popljuvat i sta oces,a slozit ce se samnom jos 10000 ljudi na balkanu za te tvoje servere
Uzmes GF preimenujes u Balkan Force i gotovo.. Neide to tako..
Uzmi si skriptera nek ti skripta ili ti nauci skriptat,do tada server BEZ USPIJESAN
EDIT: Eto Mrer,prvi covjek na balkan samp koji me je podrzao,a vidit ces da ce ih bit jos barem 100
Uzmes GF preimenujes u Balkan Force i gotovo.. Neide to tako..
Uzmi si skriptera nek ti skripta ili ti nauci skriptat,do tada server BEZ USPIJESAN
EDIT: Eto Mrer,prvi covjek na balkan samp koji me je podrzao,a vidit ces da ce ih bit jos barem 100
13. Apr. 2010.
Eto Mrer,prvi covjek na balkan samp koji me je podrzao,a vidit ces da ce ih bit jos barem 100
ps: Jos jedan me podrzava..
Nemozes ti tu nista,tvoji serveri su prekrizeni jer bbezveze radis to 😉 GF edit uzmes i primenujes sinko moj..
ps: Jos jedan me podrzava..
Nemozes ti tu nista,tvoji serveri su prekrizeni jer bbezveze radis to 😉 GF edit uzmes i primenujes sinko moj..
13. Apr. 2010.
Svaka cast potrudio si se kopirat recenziju 😄.A i dizajn foruma je odlican 😄 bolji bi moj brat napravio koi ima 10 godina.Niko s balkana ti nece doci samo vas 3 ownera 😄 😄 😄
13. Apr. 2010.
Quote from April 13, 2010, 11:23 am:
Ma bit ce ih 8 na serveru
3 ownera
2 1337
3 gm-a
3 ownera
2 1337
3 gm-a
Nije nego 9 bice jos, bice jos admin lvl 1 koji oce veci level 😉
btw. Mrer svi znamo kao i ti da ti ni ovo nece uspjeti.
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava