Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

** Balcan Streets RolePlay [ 16.4.2010 ] **

Započeo Lonkec
pre 15 godina
4,826
pregleda
34
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 15 godina
np  🙂
pre 15 godina
Aj Lonka nadam se da ovo nece zavrsit kao Crime Life  😁.Sretno s serverom
CroSector | Tequila
Crime Lord
pre 15 godina
Sretno sa serverom, docu vidit malo 😄
Lonkec
Shot Caller
pre 15 godina
Mate, nece 😉

Tequila, drago mi je 🙂
Coa
Underboss
pre 15 godina
Sa Srecom u otvorenju samo ako je GF nemoras lagati da nije!!! 😉
fico04
Wheel Man
pre 15 godina
Zasto svi govore "Groove"..tj.sa dva o..

eto vam pa se naucite
http://gta.wikia.com/Grove_Street_Families
pre 15 godina
Lonkec wrote on April 12, 2010, 8:10 pm:
Nepostam bas zato sto znam sve sta trebam. A ono sto neznam postam i ekipica sa balkan sampa mi pomogne. a ti mi se nemoj kurcit tu

Hahaha N0 Comment ae vidicemo kad budes SRV Otvorio za tjedan dana koliko ces imati igraca 0/25,0/50,0/100,0/100...itd JBT Danas svi otvaraju SRV To mi nije jasno LJUDI SAMO TROSITE PARE a vama ak se trosi na to umjesto da si negdje uplatrie donatora ljepo...N0 Comment...
Sam
Kingpin
pre 15 godina
U.S.A wrote on April 12, 2010, 8:10 pm:
Nepostam bas zato sto znam sve sta trebam. A ono sto neznam postam i ekipica sa balkan sampa mi pomogne. a ti mi se nemoj kurcit tu

Hahaha N0 Comment ae vidicemo kad budes SRV Otvorio za tjedan dana koliko ces imati igraca 0/25,0/50,0/100,0/100...itd JBT Danas svi otvaraju SRV To mi nije jasno LJUDI SAMO TROSITE PARE a vama ak se trosi na to umjesto da si negdje uplatrie donatora ljepo...N0 Comment...

da bas :S...
a donator nije bezvezno trosenje para? :S...
Lonkec
Shot Caller
pre 15 godina
@[L]J.o.k.e.R[G] nije GF
a ti. Sta te boli ku*** kolko cu ja igraca imat i sta cu radit?
Max[GZ]
Enforcer
pre 15 godina
Sretno sa Serverom
Doktor_Zigolo
Made Man
pre 15 godina
sretno          😢
CroSector | Tequila
Crime Lord
pre 15 godina

Istina da svi rade servere...igraca ima ugl. samo na onima koji su medu prvih 5-6 otvorenih srvra na balkanu...a ako otvaras i imas predobru skriptu opet ces imat malo igraca ...
barba_john
Wheel Man
pre 15 godina
CroSector | Tequila wrote on April 14, 2010, 11:02 am:

Istina da svi rade servere...igraca ima ugl. samo na onima koji su medu prvih 5-6 otvorenih srvra na balkanu...a ako otvaras i imas predobru skriptu opet ces imat malo igraca ...

tequila upravo san svatia da ti nemas blage o cemu ti pricas ovaj post nemoze bit krivlji, ako sad neki lik otvori server i ima dobru reklamaciju i dobar server bicemu igraca. i pa sta onda ako zele potrosit pare na server mozda in se cak i isplati i budu zadovoljni a ne ka ti donirat nesto para, veca je glupost donirat pare nego placat server kad platis server bolje si potrosia pare, i znan da je bolje platit server nego donirat zato sta san donira dovoljno novca CH-u( al ima nekih vecih freakova sta su donirali po soma i tako dalje to su *i won't flame anymore*i i igraju samo da postanu gm itd...)
...:::---REZA---:::...
Shot Caller
pre 15 godina
ooodličan
DooM
Hustler
pre 15 godina
Li-La sretno

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava